Origin Consulting

Segítünk hallani, érteni és kitűnni

az online és közösségi média hangzavarában.

Rólunk

Kik vagyunk

Az Origin Consulting a média, a kommunikáció, a marketing és az egészségügy tapasztalt szakembereit gyűjtötte egy csapatba, hogy segítsen ügyfeleinek sikerrel alkalmazni céljai elérésében az internet adta lehetőségeket, kialakítani a párbeszédeket.

Naponta hallunk vezetőkről, akik minden felmerülő problémánál a marketing menedzsert hibáztatják, ha a kijelölt célok nem teljesülnek 100%-osan. A problémát az jelenti, hogy a marketing – akárcsak az orvostudomány – számos speciális szakterületből áll össze, ezért nem elegendő egyetlen szakember a kirobbanó sikerhez.

A legtöbb vállalat és egészségügyi vezető nem foglalkozik a marketing területeivel. „Neten vagyunk, van már weboldalunk és ez nekünk elég!” Ugye Önöknek is ismerős ez a kijelentés? Pedig ahhoz, hogy sikeres szolgáltatókká váljanak, ez a jelenlét önmagában kevés a 21. század online világában.

A sikeres egészségügyi marketing tevékenységhez több szakember együttes munkájára van szükség: marketing stratéga, account manager, grafikus, programozó, pay-per-click szakértő, közösségi média szakértő, kereső marketing szakértő, szerkesztő, korrektor, médiavásárló, újságíró, esetenként operatőr, vágó és hang-technikus.

Tévhit, hogy egy egészségügyi portál megfelelő működéséhez elegendő egyetlen szakember, aki rendszeresen frissíti az oldal tartalmát. Első lépésként mindenképpen szükség van valakire, aki elkészíti a marketing stratégiát, valamint egy menedzserre, aki irányítja az operatív folyamatokat. A weboldal megfelelő működése érdekében – legtöbb esetben – alkalmazni kell web programozót, aki jártas a hatékony web-ergonómia kialakításában. A sikeres online marketingtevékenységhez elkerülhetetlen továbbá a keresőoptimalizálás. Mindez persze csak akkor teremt ütőképes eszközt, ha szervesen illeszkedik a koherens kommunikációnk egészhez.

Nehéz lenne olyan embert találni, aki minden területnek kiváló szakértője; saját szakértő csapat felállítása pedig borzasztóan költséges. Fel kell ismerni és el kell fogadni, hogy a célok eléréséhez néha külső segítséget kell igénybe vennie a vállalkozásoknak. Érdemes átgondolni, hogy bizonyos marketing feladatok magasabb szintű szakértelmet és képzettséget követelnek meg, azonban az iparági specialitások miatt az is elengedhetetlen, hogy egy nyelven beszéljünk. Az Origin Consulting marketing szakértői csapatával nem szükséges tisztázni az alapfogalmakat, felvázolni a körülményrendszereket…stb.

Lássunk munkához! Szakértőink közül – akik területük legjobbjai között vannak – rövid idő alatt mozgósítjuk az Ön céljaihoz szükséges csapatot.

Kérjen segítséget tőlünk, és irányítson szakértő csapatot céges célkitűzéseik hatékony elérésében!

Mit csinálunk?

Segítünk hallani, érteni és kitűnni az online és a közösségi média zűrzavarában.

Hogyan?

  • kommunikációs stratégia-tervezés és megvalósítás
  • PR koncepció kialakítása és irányítása
  • online tartalomfejlesztés szakértő és kulcsszavazott cikkekkel
  • online jelenlét vagy egyedi kampányok teljes körű kivitelezése
  • közösségi médiatervezés és kezelés
Itt tartózkodik: Rólunk